SEO Radionica: Google posete jače nego ikad

Dobre vesti ako još nemate dovoljno besplatnih Google poseta!

Ad-hoc organizujem, bez konkurencije, najjaču SEO radionicu ikada održanu u Srbiji. Uživo, u Beogradu, 18. avgusta.

// OBAVEŠTENJE // Ljudi, radionice su super prošle…sledeća će biti verovatno krajem NOVEMBRA. Ko je zainteresovan neka pošalje prijavu (ODGOVORE NA PITANJA) po instrukcijama na dnu teksta. A novembarska radionica biće JOŠ jača, JOŠ bolja, JOŠ luđa… i trajaće DVA DANA. Samo za najjače i najspremnije…ko može fizički da izdrži a da se ne onesvesti od eksplozije novog znanja koje će vam PREPUNITI džepove svežim kešom gladnih klijenata i PREPLAVITI sajt posetama sa svih strana. Biće totalna ludnica.

Nije bitno da li već imate i nekog praktičnog iskustva sa SEO optimizacijom, ili ste totalni početnik, svašta ćete naučiti. Jedini kriterijum je da već nešto radite. Imate neki sajt.

Evo 6 razloga zašto je ova radionica trening sasvim drugačija…

1. Konkretno primenjivo DIREKTNO na vašem sajtu-biznisu.

Pošto je grupa namerno mala (maksimum 14 ljudi a možda i manje), imamo vremena da za svačiji sajt-biznis radimo mikro-analizu i smislimo konkretne primere, ideje i kreativna rešenja. Faktički dobijate individualnu procenu šta na vašem sajtu i u vašoj strategiji valja ili ne valja, zašto i kako može da se popravi tako da brže, jače i bolje privlačite Google posete.

AKO još nemate sajt, ali imate ideju… SEO radionica je prilika da čujete da li je vaša ideja strava, dobra, glupa, ili totalno suluda. Kao i da naučite kako da pronađete dobre biznis ideje koje možete katapultirati pomoću Interneta, i to uz minimalna ulaganja.

2. Učite na tuđim greškama i kopirajte tuđe ideje.

Otvoreno razmenjujemo ideje. Možete da vidite šta je konkretno dobro-loše kod drugih sajtova-biznisa u različitim tržištima, razni koncepti mogu da se KOPIRAJU na vaš biznis tako da budu POTPUNO originalni za vaše tržište. Otvorena razmena znanja i ideja, u opuštenoj atmosferi, sa ljudima koji imaju slične izazove.

3. Bez direktne konkurencije. “Ratna” oprema koju vaša konkurencija NEMA.

Ono što ćete ovde naučiti ne piše nigde drugde. Možda u nekim privatnim, zabačenim i razbacanim forumima i grupama na engleskom, ili kod svetskih SEO konsultana koji naplaćuju $250 i više dolara PO SATU i konsultuju Wall Street Journal i New York Times.

I to nije sve. Maksimum 3 osobe iz vaše direktne konkurencije može da dođe na SEO radionicu, sada ili u budućnosti. Ako ste vi direktor banke i hoćete da prodajete stambene kredite, maksimum još 2 direktora banaka će čuti ovo. Ako prodajete nekretnine, turističke aranžmane, ili neke pete usluge — nije bitno. Ne prihvatamo vašu konkurenciju. Jedini uslov je da u periodu od 6-12 meseci primenite bar 20% saveta.

4. Celodnevna 80/20 radionica od jutra pa do “dok se ne onesvestimo”

Kao u skoro svemu i kod SEO-a “radi” Paretov 80/20 princip. Ne morate da znate sve, već ono što je zaista važno i šta zaista donosi rezultate. Većina SEO detalja je potpuno nebitna za većinu biznisa. To je onih 80% koje donosi samo 20% rezultata. Ovde ćemo proći onih 20% SEO saveta koji su odgovorni za 80% Google poseta.

A onda ćemo unutar tih ključnih 20%, gledati sledećih ključnih 20%. Ako su linkovi onih bitnih 20% za SEO, a jesu, onda unutar link buildinga ima stvari koje rade i koje ne rade. Zato je moguće naučiti svašta od suštinskog značaja za svega jedan dan.

5. SISTEM i metode koje DOKAZANO funkcionišu.

Jedno je teorija, drugo praksa. Predavač (…dakle ja), je prošao “sito i rešeto” kada su u pitanju Google posete. Hiljade i hiljade klikova…svakog dana, na sopstvenoj, a ne tuđoj koži. Stotine glupih grešaka koje vi nećete morati da ponovite.

Ima bilion tekstova o rangiranju na Googlu i bezbroj teorija, ali šta radi za vas i vaš konkretan slučaj? Koje su metode koje iznova i iznova dokazano rade i primenjive su u 90% slučajeva.

Preuzmite COPY-PASTE sitem i NALEPITE šta radi na vaš posao. Ne gubite vreme, energiju i novac na nešto što daje traljave rezultate. Izgradite stabilan, dugoročan priliv novih, kvalitetnih poseta ili drastično povećajte trenutne Google posete.

6. Verovatno jedina radionica koja 100% GARANTUJE rezultate.

Ove metode DOKAZANO rade. Tako da mogu bez ikakvog razmišljanja da dam 100% garanciju. Dovoljno je da prikažete da ste primenili i SAMO 30% saveta sa Radionice u periodu od 6 meseci. Ako vam se nisu povećale Google posete, a primenili ste preporuke…čak i samo mali deo naučenog… jednostavno pošaljite mail sa osnovnim dokazima i vraća vam se sve do poslednjeg dinara, PLUS taxi ili gorivo koje ste potrošili. Nek ide život.

Preuzimam sav rizik na sebe. Nemate šta da izgubite.

Eto. Toliko je dobro.

7. Update: Nova radionica trajaće ne jedan, nego DVA dana. Rane prijave za WEB BIZNIS RAKETU…sada otvorene. Samo za najupornije koji su spremni dva dana da hvataju beleške dok im SIPAM web-znanje direktno u glavu.

Nećete dobiti mega-individualni konsalting…ali ćete zato dobiti neuporedivo više opšteg znanja…Naučićete više o prodaji preko EMAIL MARKETINGA …. i kako da napravite KONVERZIJE na STEROIDIMA…uskoro i više informacija za one koji se na vreme prijave za ovaj trening…pod radnim nazivom “Web Biznis Raketa”.

Biće kao da nakačimo RAKETU na vaš sajt i lansiramo u ga u svemir…za svemirske rezultate.

Sramota me što ovako pišem… Ali bukvalno će biti toliko dobro.

Broj mesta je stvarno ograničen i deo već popunjen predprijavama. Prosto neće biti fizički mesta za sve zainteresovane. Tako da… ne gubite vreme… nego pošaljite prijavu pre nego što vam zauzmu mesto.

Samo deo stvari koje ćete naučiti na radionici o SEO i Content Marketingu:

 • Koji alat za istraživanje tržišta da koristite i tačno kako da procenite potražnju i ponudu
 • Tačno kako da uradite temeljno istraživanje ključnih reči i pronađete one dobre a LAKE za rangiranje
 • Kako na osnovu ključnih reči da osmislite najbolje teme za vaš blog koji će da radi kao MAGNET za posete
 • Kako da se rangirate za one najteže ključne reči ili “glavne” u vašem tržištu
 • Kako da napravite kompletnu Content Marketing strategiju tako da uvek imate nov materijal s kojim ćete privući još više poseta
 • Kako da nađete i angažujete najbolje pisce i višestruko ubrzate produktivnost tj. brzo “izbacujete” odličan i “klikabilan” sadržaj
 • Kako pomoću Search Console da nađete 20% sadržaja koji uz dodatnu SEO optimizaciju možete da pogurate i drastično povećate posete
 • Koju strukturu i format treba da prati svaki tekst kako bi se rangirao
 • JEDINI VODIČ ZA SEO koji MORATE pročitati
 • Kako sadržaj da prirodno privuče linkove
 • Kako da istražite konkurenciju i iskoristite sve najbolje što rade za sebe
 • Kako da napišete tekst koji MORA da se rangira na prvoj stranici
 • Kako WordPress da iskoristite za On-page optimizaciju
 • Najvažniji delovi Google Analitike koje treba da znate i koristite
 • Kako da pišete bolje SEO optimizovane naslove i opise
 • Tačno kako da radite link building bezbedno i efikasno
 • Kako da poboljšate UX-korisničko iskustvo na sajtu tako da vas Google nagradi
 • Kako da kombinujete SEO sa drugim, pre svega plaćenim marketing metodama
 • Kako kroz bolji brending da povećate posete i preporuke-backlinkove
 • Gde da nabavite dobre slike (besplatno)
 • Kako da sami pravite dobre fotke za sajt ili blog
 • Malo o tome kako da povećate konverzije na sajtu i kakve to veze ima sa rangiranjem na Googlu
 • Kako lako da generišete IDEJE za odličan sadržaj
 • Kako da planski primenjujete vašu novu SEO i Content marketing strategiju
 • Gde da učite dalje o SEO optimizaciji
 • I još mnogo toga…, pa i templejtovi koje možete iskoristiti i na vašem poslu

Kome JESTE namenjena SEO radionica?

Radionica je najbolja za vas ako već imate sajt-biznis, i niste zadovoljni količinom Google poseta ili pozicijom. Takođe, ako znate da koristite WordPress platformu (osnovno), ili imate programera/front-end developera koji na vašem sajtu može da primeni izmene-poboljšanja.

Ako vi nemate vremena, pošaljite ljude iz vašeg marketing tima i uložite u njihovo znanje tako da vam budu profitabilniji.

Kome NIJE namenjena SEO radionica?

Ako već imate BRDO POSETA i na TOP pozicijama ste za vaše ključne reči. Vi onda verovatno nemate ozbiljan SEO problem ili ogromnu konkurenciju. Možda ste samo na vreme počeli. Nadajte se da vaša konkurencija nije mnogo pametna. Dotle uživajte. Vaš problem nije SEO i neće vam pomoći više poseta već jače KONVERZIJE. Ne prijavljujte se.

Ako uopšte NEMATE sajt-biznis, ove praktične preporuke iz realnog sveta nemate gde u praksi da primenite. SEO radionica vam neće biti mnogo korisna, osim početnog dela oko istraživanja tržišta.

Kada je SEO radionica?

Petak, 18. avgust, Beograd. Ceo dan do uveče. KAFA, KLOPA, PIĆE organizovani. Super prostor. Kratke pauze, možda malo veća za ručak. Maksimum 14 ljudi, a možda i manje. Idemo hardkor dok ne zatrokiramo totalno. Spremite pitanja. Na većinu bitnih pitanja imate instant odgovor, a šta ne znam, znam ko zna.

Da li da pošaljem zaposlene na ovu SEO radionicu?

Ako vaši zaposleni primene samo mali deo koji čuju na radionici, to će vam verovatno biti najbolje uložen novac od kad ste pokrenuli posao.

Kako da se prijavim?

Pošaljite mail na seoradionica@gmail.com i recite:

 • zašto hoćete da učestvujete
 • koji vam je sajt
 • koliko sada imate poseta
 • ko vam je konkurencija (ili šta mislite ko su)
 • šta vas koči i šta želite da naučite

Broj mesta je ograničen i ide po sistemu ko prvi devojci njegova devojka. 

Dobro, bre aman više skapirali smo ne davi! CENA brate…kolko košta ta tvoja radionica?

Sigurno manje nego što vredi! Info o ceni imaju oni koji se prijave na seoradionica@gmail.com i kvalifikuju se da su dobar spoj za ovu radionicu. Svima je korisno ako je svima korisno. Ako za vaš biznis ove metode nisu primenjive (a to ću vam reći), biće kad tad nešto drugo što jeste, a ovako niko ne gubi vreme.

To je to. Vidimo se.

7 Replies to “SEO Radionica: Google posete jače nego ikad”

 1. Pozdrav!
  Uh bre, pa ovo je bio pravi maraton motivacije. Tempo citanja sve brži i brži. Sva sam se zadihala i preznojila od citanja..a u pozadini- u glavi – ‘prži’ Soundtrack iz Tarantinovog ‘pulp fiction’). Akumulacija energije!! Ma ima bre da izmislimo novi Google :-D

  Super tekst,pravo osvezenje! Bas mi je prijao, direktan i jasan, sa zdravom i prijatnom (!) dozom humora i marketinga.

  Rada sam priključiti se radionici u novembru, pa molim za detaljnije informacije o uslovima poslovanja.

  Srdačan pozdrav
  Vedrana

 2. Ja sam amater u online marketingu, čitao sam mnogo, gledao tutorijale, slušao vebinare i sl. ali ovoliko sa(znanja) koje sam našao u tvojim tekstovima sa primerima, retko se može naći a što je još važnije, sve je džabalesku kako ti kažeš. Posebno mi se dojmilo to što pišeš o guruima jer sam se i lično uverio u to.
  Hvala ti mnogo za sve one mejlove kao i za priručnik. Pratim sve tvoje postove, za radionicu nemam interes jer sam sajt napravio sa željom da se uverim dali ja to mogu, proizvod(maglu) ne umem još da prodajem, treba još da učim.

 3. Pozdrav, mene interesuje kad je sledeća radionica i da li je ona namenjena i ljudima koji nemaju sajt nego žele da se bave tom oblascu i koja je cena. Hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *