Tajne Online Ubeđivanja: Besplatan Vodič za jače konverzije

 

Ljudi moji,

Spremio sam vam ovaj džabalesku mini-vodič: Tajne Online Ubeđivanja.

Ukucajte ime i email adresu u formi ispod i dobićete instant pristup. Ne samo ovom vodiču, već i gomili dodatnih stvari koje neću objavljivati na blogu.

Vidimo se unutra.

SORI, KASNIŠ, KURS JE ZATVOREN

14 Replies to “Tajne Online Ubeđivanja: Besplatan Vodič za jače konverzije”

  1. Poyivam gospodina Stefana Gajica da bude gost sa svojom zanimljivom knjigom u mojoj TV emisiji “Pod sjajem zvezda”, koju snimam svake nedelje.Za TV Studio b+ 59 kablovskih TV Srbije, rS, regiona……
    Doviđenja i dobrodošli.

  2. Da li ce prodavac nekog ubediti ili uveriti ne zavisi od prodavca vec od osecanja kupca. Zato prodavcu terminologija netreba da bude vaznija od vestine. Ako kupac posle kupoprodajnog procesa oseca da je siromasniji za odredjenu svotu novca onda ga je prodavac ubedio a ako oseca da je zadovoljio neku svoju potrebu onda ga je prodavac uverio. Znaci nije bitna terminologija vec vestina. Sve cestitke stefanu na ovoj objavi.

  3. Nisam jos procitao knjigu ali imam strasan osecaj da je bas onako supis. Nadam se da ce ispuniti moja ocekivanja i zaista visoke kriterijume, koji nekad dosezu visinu i preko dva metra. Sva moja pozitivna energija ide ka g. Gajicu da ostvari tiraze barem kao Dz.K.Rouling.

  4. Svaka cast legendo, doktore, majstore !

    Ako niste ušli u svijet Tajne Online Ubedivanja preporučujem vam hitno da to napravite.

    Stefan hvala na svemu sto radiš za nas samo tako nastavi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *